Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Honlapinformációk

2011.08.14

Ismét megújult az egész Kék Lótusz Iskola Honlap, ezért most ne a legújabb beírásoknál keresgélj, (mert azt önálló menüpontként töröltük és bejegyzésként a HÍREK-AKTUALITÁSOK menüben helyeztük el) - hanem nézd végig az összes bejegyzést, mert az oldalak tele vannak/lesznek új anyagokkal. A régi elavult információk törölve lettek és az aktualitások kerültek azok helyére.

 A teljes Shirayan Vajramutthí gyakorlatozó-közösséget érintő információk a központi honlapon ( www.feketelotusziskola.eoldal.hu ) érhetőek el részletesen!

Kép

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy legutóbbi látogatásodat követően kerültek-e fel újabb írások, vagy képek, kattints a nyitóoldal MENÜ HÍREK-AKTUALITÁSOK feliratára. Ott megtalálod a legújabban felkerült anyagokat.

Legelsőként mindíg a legutoljára feltett írások, vagy képek helyét láthatod! Ennek megfelelően a később felkerültek hátrébb-lejjebb találhatóak!

*** *** ***

Kép

A www.feketetigris.hu címen, a Shirayan Vajramutthí Harcművészet fő honlapjára felkerült az 1999-es budapesti Kung-Fu Világbajnokság képanyagainak első  két gyűjteménye, amelyek a Bajnokságok menüpontban találhatóak.

***

Az eoldal.hu honlapokon, tehát a Shirayan Vajramutthí Iskolák saját honlapjain szereplő képanyagok csupán a honlapok alapállapotának feltöltéséig egyeztek. A fotóalbumok és képgalériák egyező címei ellenére a betöltött képanyag már nem teljesen ugyanaz.

Bizonyos fotók ugyan mindenhol szerepelnek, de a képanyagok feltöltésekor az a követendő szempont, hogy adott honlap képanyaga elsősorban a hozzá tartozó Iskola eseményeit mutassa be, másodsorban pedig a  nagyközösségi programokat elevenítse fel, de ne más Iskola életéről szóljon.

Érdemes tehát időnként egymás honlapjára is átvándorolgatni, mert azokon a helyeken időnként más képanyagok, filmek és egyebek lesznek feltalálhatóak.

Végezetül ne feledjük, hogy a Shirayan Vajramutthí Iskolák a külön honlapokon történő megjelenésekkel nem egymás túllicitálását kell, hogy megvalósítsák, hanem sokkal inkább az egy közösséghez tartozást és egymás kiegészítését a Közösségi Összetartozás eszmei fedele alatt!

A Shirayan Vajramutthí Harcművészet összes eoldal.hu honlapja összekapcsolódik egymással és mindegyik a www.feketetigris.hu címen megnyitható közös honlapunkhoz vezet!

OmShanti * OmJaya * Om

 

A mappában található képek előnézete Shirayan Vajramutthí Summer Camp 2011.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.